Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bestfoxcall.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Anmeldelser - Hvad siger andre jægere om Best Fox Call? | Best Fox Call
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bestfoxcall.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Anmeldelser

Her kan du skrive og læse om jægernes erfaringer med Best Fox Call.

Har du erfaringer med Best Fox Call, kan du skrive dem i nedenstående kommentarfelt.

På forhånd tak for din feedback

Thor Søndergaard – 5 ræve på skudhold

“Nu kan jeg endelig sige god for rævekaldet “Best Fox Call”.

Jeg har haft mit “Best Fox Call” lokkekald i nogle måneder, men har ikke haft meget held med det. Det ændrede sig dog i aftes. Jeg kaldte 5 ræve ind på skudhold.

Ræv nr. 1

Jeg var på en nysået mark, hvor jeg i går havde set en ræv, men havde ikke lokkekaldet med. I aften kom jeg til marken, intet at se, brugte lokkekaldet i 30 sek. og den kom fra noget høj vegetation 500 meter væk. Fik den kaldet yderligere ind på under 100 meters afstand, hvor jeg skød den.

Ræv nr. 2

Jeg holdte i bilen på en stubmark og lyste ned over en græsmark med kreaturer. Igen brugte jeg kun lokkekaldet i ca 30 sek, før ræven kom løbende mellem kreaturerne lige mod mig. Også fra en afstand af ca. 400-500 meter, men på grund af dårlig vind, fik jeg aldrig en skud chance.

Ræv nr. 3, 4 & 5

Blev kaldt sammen. Igen en græsmark hvor der intet var at se (ud over får). Jeg brugte kun kaldet i kort tid, og de kom begge løbende ind på små 100 meter, hvor jeg skød den ene. Den anden forsvandt i noget buskads. Jeg kørte videre og kom tilbage 5 min. senere. Jeg brugte lokkekaldet igen og igen kom der 2 ræve, dog lidt mere forsigtige. Den ene fik jeg kaldet ind på ca. 150 meter, men desværre skød jeg forbi.”

Thor Søndergaard – www.acshoot.com